Suomeksi‎ > ‎

ICT-palvelut

Tarjoamme seuraavia ICT-palveluita:
Mallinnus ja analyysi
Meillä on kokemusta kompleksisten ohjelmistoratkaisujen ja liiketoimintamallien mallinnuksesta eri aloilta. Vahvuutemme ovat toimiva asiakasvuorovaikutus ja erittäin korkeatasoiset mallit.
Toteutus
Tuotamme korkeatasoista koodia seuraavilla kielillä: Java, C, C++, Python, Perl, PHP, R, XML, matlab/octave, fortran, sql, shell-skriptit... Olemme myös kokeneita vanhan koodin refaktoroinnissa laajennettavuuden ja tehokkuuden parantamiseksi. Käytämme ketteriä menetelmiä, kuten Extreme Programmingia ja SCRUMia, tilanteen mukaan.
Matemaattinen asiantuntemus
Meillä on kokemusta algoritmianalyysistä, matemaattisten mallien kehittämisestä, graafiteoriasta sekä supertietokonesovelluksista.
Linux-ylläpito
Meillä on vuosien kokemus erilaisten Linux-työasemien ja -palvelinten ylläpidosta. Pääasiassa käsittelemme Debian GNU/Linuxia.

Mitä emme tee

Me emme koske Windowsiin. Emme myöskään tee toistuvia rutiinitöitä - olemme siihen liian laiskoja (käyttäen tässä Linus Torvaldsin määritelmää laiskuudesta): käytämme mieluummin enemmän aikaa skriptin tai sovelluksen tekemiseen, joka tekee tehtävät puolestamme.
Comments